No comments yet

Cross Country 2022

În dimineața unui 27 mai deja canicular, copiii și părinții s-au adunat plini de voie bună în curtea școlii pentru a doua ediție a Zilei sportive.

După ce evenimentul de anul trecut a trezit în ei spiritul de competiție, copiii au fost pregătiți să dea totul pentru echipele lor. S-au desfășurat mai multe curse și probe sportive, de la care nici părinții nu au fost trecuți cu vederea, unii dintre aceștia câștigând împotriva profesorilor de la Domino Servite.

La sfârșitul zilei, au fost acordate medalii câtorva copii ale căror performanțe individuale ne-au lăsat cu gura căscată. Aceasta nu a fost o sarcină ușoară, deoarece mai mulți elevi ne-au impresionat prin talentele lor sportive. Majoritatea recordurilor de anul trecut au fost doborâte fără mare efort. Felicitări acestor mici campioni!

După victoria echipei Studd în 2021, a venit acum rândul lui Liddell  să ia cupa, la o diferență strânsă, de numai trei puncte. Bravo lor pentru efortul depus! Studd a câștigat pe merit distincția pentru cea mai bună galerie. Am remarcat determinarea cu care au luptat toți participanții, știind că orice punct contează.

De aceea, țin să subliniez: această zi nu ar fi fost un succes fără participarea fiecăruia dintre voi – vă mulțumesc, copii, pentru spiritul entuziast! Sunteți cu adevărat micii noștri campioni!

Mai presus de toate, Îi mulțumim Domnului pentru binecuvântările și grija Sa!

Post a comment