No comments yet

În onoarea mamelor noastre

Abraham Lincoln a rostit demult aceste cuvinte ce răsună încă în inimile noastre: “Tot ce sunt sau tot ce sper să devin îi datorez îngerului care este mama mea!”

Astăzi, pe 8 martie 2024, am sărbătorit cu bucurie ziua îngerilor păzitori, ziua mamelor noastre. Mai presus de orice proverb sau zicală, dorim ca mamele noastre să știe că sunt prețuite și iubite, iar acest lucru încercăm să li-l arătăm în fiecare zi, nu doar în Ziua Mamei.

În timpul celor două ore petrecute împreună, mamele au pictat alături de copiii lor. Apoi, fiecare mamă a plantat atâția bulbi de flori câți copii are (creșterea și dezvoltarea plantelor va fi urmărită prin postări pe canalul nostru intern de comunicare). De asemenea, alături de copii, au făcut puțină mișcare în sala de sport. Agitația din sală a fost palpabilă, semn că bucuria răzbătea din fiecare colț.

În timp ce ne bucuram de momente de apropiere și zâmbete, afară se aranjau pe mese platouri cu gustări dulci, sărate, fructe și băuturi, produse pregătite cu dragoste de către elevii și preșcolarii noștri. După ce am savurat aceste bunătăți, am realizat o poză de grup, imortalizând clipele frumoase și de neuitat petrecute împreună în această zi specială.

Mulțumim mamelor că au împărtășit această zi specială cu noi.

prof. înv. preșcolar Andreea Roșca

Post a comment