No comments yet

Pe urmele toamnei

Zilele calde și însorite din ultimul timp ne-au îmbiat pe toți la o ieșire în mijlocul naturii. Am așteptat răbdători perioada în care pădurea începe să capete zeci de culori și nuanțe  și apoi, într-o bună dimineață, am pornit cu toții bucuroși pe urmele toamnei.

Și pentru că toamna a lăsat multe semne în drumul ei, am găsit-o repede: ne aștepta cuminte la marginea pădurii. Am pășit așadar cu bucurie pe covorul colorat al frunzișului din pădure, unde ne-am simțit ca la noi acasă.

Ne-am înveselit sărind printre frunzele jucăușe, ne-am cățărat prin ramurile mai joase ale copacilor, ne-am rostogolit pe covorul de mușchi și frunze și am căutat comorile toamnei prin toată pădurea.

Cei mai curajoși dintre băieți s-au simțit puternici atunci când au încercat să escaladeze trunchiurile mai groase și mai ciudate ale copacilor, în timp ce fetițele, ca de obicei visând să fie prințese, și-au făcut coronițe din frunze colorate.

Spre finalul aventurii noastre în pădurea din ținutul toamnei, într-o atmosferă de exuberanță și camaraderie, copiii s-au întrecut într-un autentic spectacol de cântecele și poezii dedicate anotimpului.

Cu siguranță pădurii îi va lipsi voioșia noastră și ne va aștepta iarăși și iarăși ca să-i descoperim comorile și să ne bucurăm de frumusețile ei.

Post a comment