No comments yet

Școala Altfel pentru învățământul primar și preșcolar

În săptămâna 28 mai -1iunie 2018, elevii și preșcolarii au petrecut zile deosebite, altfel decât de obicei. Vă prezentăm, pe scurt, programul lor.
Luni – a fost zi liberă!
Marți – Elevii și preșcolarii noștri au vizitat Școala Gimnazială din Tomești, jud Timiș. Acolo au avut parte de povestiri, cântece, multe jocuri de exterior și premii. Nu au plecat acasă fără să viziteze și „Satul piticilor” (Valea lui Liman), unde copiii au mărturisit că parcă au văzut pitici adevărați, iar alții spuneau că au zărit-o chiar și pe Alba ca Zăpada… undeva în depărtare.
Miercuri – Copiii noștri primit vizita preșcolarilor de la Grădinița lui Goghiță. Împreună cu oaspeții, au vizitat ferma de animale și grădina de legume aflată în incinta școlii, au preparat pâine și s-au bucurat de câteva jocuri în aer liber.
Joi – Copiii s-au deplasat la Școala Gimnazială din Birda, unde împreună cu elevi din alte patru școli, au vizionat piesa de teatru Isprăvile lui Ionuț.
Vineri – De Ziua Copilului, elevii au avut liber! După amiază, a început tabăra de copii cu tema: Fii mai bun!, activitate în cadrul proiectului Hai la țară! Proiectul se află pe calendarul activităților educative școlare și extrașcolare al       Inspectoratului Școlar Timiș, la poziția 283. La tabără au participat peste 100 de elevi din diferite școli din județul Timiș și a durat până duminică. În program au fost jocuri sportive, scenete, ateliere de creație, jocuri de îndemânare, foc de tabără, muzică bună și mesaje motivaționale.

În slujba copilului tău,
Şcoala Gimnazială Domino Servite

 

Post a comment