No comments yet

Serbarea de Crăciun

Crăciunul…o sărbătoare mult așteptată, mult pregătită și însoțită de multe cadouri. Pregătim mâncărurile cele mai alese, ascultăm colinde și petrecem timp cu familiile noastre. În casă am adus un brad și undeva, într-un loc vizibil, am așezat o iesle miniaturală înconjurată de câteva figurine. A, da, era să uit, în iesle e un copilaș…

Așa ar arăta o sărbătoare de Crăciun tradițională… Și nu e rău, nu e rău deloc, doar ușor incomplet…

În cadrul serbării de Crăciun, elevii Școlii Gimnaziale Domino Servite ne-au îndreptat privirile spre adevăratul Crăciun, un Crăciun care a început cu Prințul Cerului născut într-o iesle, cu mulți îngeri cântând primul colind pe colinele Betleemului, cu păstori și magi care au adus daruri și au aflat adevărata însemnătate a ceea ce numim astăzi Crăciun: „ …astăzi, în cetatea lui David, vi S-a născut un Mântuitor, care este Hristos, Domnul.” (Evanghelia după Luca 2:11). Crăciunul înseamnă că NI s-a născut un Mântuitor. Mie și ție!

Mulțumim părinților care au fost prezenți și mulțumim lui Dumnezeu care ne-a mai păzit încă un an de zile. Sărbători binecuvântate!

Meilă Daniel

Mai multe poze

Post a comment