No comments yet

Unitate în diversitate

TEAM-BUILDING profesori – elevi – părinți

Ziua de 29 noiembrie va rămâne cu siguranță în analele școlii noastre. Dacă vă întrebați cumva de ce, vă povestim.

În timp ce lumea promovează tot mai mult individualismul, noi ne dorim să copiem modelul cerului, ”unitatea”.

Echipa școlii noastre se mărește. În ultimii ani cu precădere, ni s-au alăturat copii de mai multe naționalități din Europa. Se întâmplă, deci, că elevii, profesorii sau părinții din școala noastră să nu împărtășească aceeași limbă maternă, tradiții și obiceiuri și de aici pornesc multe provocări cu care ne întâlnim în fiecare zi. Ce ocazie deosebită să devenim din ce în ce mai incluzivi, nu-i așa?

Simțeam nevoia unei activități care să ne ajute să ne împletim și mai bine unii cu alții, așa că ideea unei sesiuni de Team-Building ”Unitate în diversitate” ni s-a părut tuturor binevenită.

Provocările jocurilor ne-au scos puțin din zona noastră de confort, însă au fost o ocazie minunată să lucrăm mână în mână, mici și mari, părinți, profesori și elevi, să ne cunoaștem și în afara orelor sau a ședințelor lunare, chiar sub ochii încântați ai elevilor, care au privit cum iubiții părinți și dragii profesori lucrează împreună pentru reușita comună.

Au fost două ore încărcate de emoție, zâmbete, sinceritate și… unitate. Am putea să povestim muuult, dar lăsăm pozele și video-ul să vă încânte privirea și să vă provoace imaginația.

Prof. Oana Drăghicescu

Post a comment