No comments yet

Vacanța mare a sosit, în sfârșit!

La Domino Servite am celebrat cu bucurie, alături de părinți, bunici și alte persoane dragi, sosirea mult așteptatei vacanțe de vară. Am așteptat-o cu nerăbdare, muncind sârguincios și cu voie bună până în această ultimă zi de școală.

Și iată că vacanța a sosit! Elevii noștri au fost răsplătiți pentru eforturile lor cu diplome de merit și premii, dar adevărata recompensă se află în sufletul și mintea lor: cunoștințele, competențele și abilitățile dobândite, dar mai ales caracterele lor frumoase, în pregătirea pentru “premiul chemării cerești” (Filipeni 3:14).

Premiul Timotei a fost acordat elevei Koller Emma Lea pentru conduita sa exemplară, devenind un model pentru întreaga școală: “în vorbire, în purtare, în dragoste, în credință, în curăție” (1 Timotei 4:12).

Am avut un motiv dublu de sărbătoare: Școala Domino Servite a împlinit 15 ani! Am privit împreună imagini de la începuturi până în prezent și ne-am simțit copleșiți de recunoștință față de Dumnezeu pentru nenumăratele binecuvântări primite.

Le urăm tuturor copiilor și cadrelor didactice o vacanță minunată!

prof. înv. primar Cristina Roșca

Post a comment