No comments yet

Ziua sportivă

A fost o zi frumoasă și însorită – lucru pentru care i-am mulțumit lui Dumnezeu, deoarece în ultimele zile plouase binișor.

Cele două echipe, Studd și Liddell, îmbrăcate în roșu și albastru, au defilat pe teren strigându-și cu voioșie lozincile. Emoția a umplut aerul. Din momentul acela, toată lumea, de la preșcolari până la adulți, s-a simțit brusc parte a evenimentului. Fiecare copil a prins curaj să facă tot posibilul pentru a câștiga puncte în folosul echipei lui. Acest lucru s-a adăugat entuziasmului lor natural, având ca rezultat o luptă strânsă și o competiție adevărată.

Au fost trei evenimente principale: sprinturile, cursele de rezistență și aruncările. Pentru concursul de aruncări, preșcolarii au folosit săculeți, elevii de primar- o bilă de lemn, iar elevii de gimnaziu – și-au încercat puterile cu sulița.

Spre surpriza celor mici, mulți părinți și profesori au participat la diferite probe. A fost un eveniment cu totul special al comunității DSS!

La finalul zilei, a existat desigur și un câștigător – echipa Studd, în timp ce Liddell a primit o bine-meritată cupă pentru cea mai bună galerie. Câștigătorii probelor individuale au fost:

Ciclul preșcolar: Eva Gava și Elias Naroș

Ciclul primar: Ștefania Popescu și Darius Vasici

Ciclul gimnazial: Alicia Naroș și Petru Vîlciu.

Înainte de competiție, copiii m-au întrebat adesea: “De ce alergăm atât de mult? De ce ne antrenăm atâta?” Ei bine, poate că acum au înțeles de ce și vor fi motivați să se străduiască și mai mult pentru ca Ziua Sportului de anul viitor să-i găsească și mai pregătiți!

Nydia Koller

Post a comment